Over Advies&Meer

Advies&Meer houdt zich bezig met het adviseren, begeleiden en realiseren van vragen en behoeften uit de markt.

Dit kan zijn op administratief, commercieel of technisch niveau. Bij particulieren en (kleine) bedrijven. Voor de laatste groep kan dit projectmatig zijn of gedurende een vastgestelde periode, als freelancer of als zzp’er.

Administratief

Alle werkzaamheden op administratief niveau (niet boekhoudkundig). Dit kan zijn opzetten van overzichten of verwerking via een ERP systemen (bedrijven). Bij particulieren inzicht geven in of vastleggen van inkomsten en uitgaven, contracten en abonnementen. Opzetten van een adressenbestand.
Ook bij een verhuizing of overlijden kunnen wij behulpzaam zijn.

Commercieel

Werkzaamheden op commercieel niveau. Denk hierbij aan het inkopen, leveren van producten of diensten. Voor particulieren advies op of levering van huishoudelijke apparatuur; het adviseren en realiseren met betrekking tot de overstap van zorgverzekering, energie- of internetleverancier. Kortom, in samenwerking met de opdrachtgever, realiseren van wensen, producten of diensten.

Technisch

Advies over technische aspecten. Dit kan zijn voor (huishoudelijke) apparatuur, veiligheid in en om de woning (hang- en sluitwerk, alarm, elektrische installatie en de aarding hiervan). Wij kunnen de begeleiding en/of realisatie hiervan verzorgen, afhankelijk van de werkzaamheden.

Zit u met vragen of weet u niet of wij iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op. Wij willen u graag van dienst zijn.

Advertenties